Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σαντοριναίου – Φλωράκη ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το 1981 στην Αργυρούπολη με κύριο σκοπό τη σωστή και υπεύθυνη διδασκαλία των ξένων γλωσσών. Μετά από 11 χρόνια επιτυχημένης και ανοδικής πορείας, το έτος 1992 ακολουθεί η ίδρυση του δεύτερου κέντρου τους στην Ηλιούπολη.

Σήμερα, ύστερα από όλα αυτά τα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, σε πείσμα των καιρών, συνεχίζουμε να προσφέρουμε υψηλό επίπεδο σπουδών. Συνδυάζοντας τις παραδοσιακές με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας (διαδραστικοί πίνακες, tablets, computers), δίνουμε έμφαση στη συνεχή αξιολόγηση και επιμόρφωση των άριστα εκπαιδευμένων και πολύ έμπειρων καθηγητών μας.

Ως εκπαιδευτικός οργανισμός ποτέ δεν μπήκαμε στη λογική των εμπορικών και επικοινωνιακών τρικ. Θεωρούμε ότι η απόκτηση της σωστής γνώσης στην ξένη γλώσσα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται συστηματική δουλειά από την πρώτη κιόλας ημέρα της έναρξης σπουδών ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να γίνεται ευχάριστα και αποδοτικά.

Στόχος μας είναι οι μαθητές μας να αποκτούν γερές βάσεις ώστε να φτάσουν στο απαραίτητο επίπεδο για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία και αυτοπεποίθηση τις εξετάσεις για απόκτηση πτυχίων και για να μπορούν να επικοινωνούν άνετα στη γλώσσα που διδάχτηκαν είτε για περαιτέρω σπουδές, είτε στον εργασιακό τους χώρο.

Προχωράμε μπροστά με κίνητρο την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια και τη δέσμευση για τη συνεχή βελτίωση του επιπέδου εκπαίδευσης που προσφέρουμε.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Διότι το μεγάλο ποσοστό επιτυχίας των μαθητών μας όλα αυτά τα χρόνια καθώς και το ότι πολλοί παλαιοί μας μαθητές εμπιστεύονται και σήμερα τα παιδιά τους σε εμάς είναι η καλύτερη εγγύηση και επιβράβευση της δουλειάς μας.

Διότι οι πολύ έμπειροι καθηγητές μας λειτουργούν πάντα βάσει πολύ προσεκτικά σχεδιασμένου πλάνου ύλης.

Διότι εδώ γίνεται σωστή επιλογή εκπαιδευτικού υλικού οφειλόμενη στην πολύχρονη εμπειρία μας.

Διότι εδώ γίνεται συστηματική επανάληψη της ύλης, συχνά tests, ιδιαίτερη έμφαση στην έκθεση από την Α senior, ενίσχυση λεξιλογίου μέσα από διάφορες δραστηριότητες μεταξύ των οποίων το διάβασμα εξωσχολικού βιβλίου μέσω δανειστικής βιβλιοθήκης.

Διότι στα μεγαλύτερα επίπεδα και ιδιαίτερα στις τάξεις προετοιμασίας πτυχίων δεν διδάσκει ένας μόνο καθηγητής αλλά γίνεται συνδυασμός πολύ καλά εκπαιδευμένων Ελλήνων και Άγγλων ή Αμερικανών καθηγητών.

Διότι προσφέρουμε δωρεάν ενισχυτικές ώρες σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στις τάξεις προετοιμασίας πτυχίων.

Διότι η επιτυχία στο σχολείο μας είναι εξασφαλισμένη και τα δίδακτρα είναι προσιτά.